Mor skal ha pirket ut 5-årings øyne i Mexico

Flere slektninger arrestert.

TIL SYKEHUSET: Den unge gutten ble fløyet til et stort sykehus i Mexico City, der de betegner tilstanden hans som alvorlig. Foto: REUTERS/Alejandro Dias/NTBScanpix
TIL SYKEHUSET: Den unge gutten ble fløyet til et stort sykehus i Mexico City, der de betegner tilstanden hans som alvorlig. Foto: REUTERS/Alejandro Dias/NTBScanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i en forstad til Mexico City har arrestert en mor og flere andre slektinger etter at de skal ha revet ut øynene til hennes 5 år gamle sønn, skriver Huffington Post.

Gutten ble kjørt til et sykehus i Nezahualcoytl, og tilstanden var så alvorlig at han ble fløyet videre til et større sykehus i hovedstaden, ifølge politiet.

Vinket inn En politibil som patruljerte ble vinket inn i gaten av noen som hadde sett hendelsen, og når politimennene kom inn i huset fant de en mor i sjokk, med sønnen i hennes armer, forteller Fernando Chavez, talsmann for myndighetene i Nezahualcoyotl.

- Da hun lot politiet se på gutten fant de ut at han ikke hadde øyne, sa myndighetene i en pressemelding, ifølge Huffington Post.

Statsadvokat Isaac Acevedo har fortalt lokale medier at totalt åtte personer har blitt pågrepet, og at de mistenker at det var moren selv som tok ut guttens øyne med sine egne hender. Guttens far var ikke hjemme da dette skjedde.

Rituale Ifølge politiet ser det ut til at hendelsen var en del av et rituale.

Guttens tante og onkel var også i huset, da de voksne inntok et uspesifisert narkotikum. Chevez fortalte at et vitne har fortalt at hun mistet bevisstheten på grunn av narkotika, og at når hun våknet var guttens øyne borte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer