Mor skrev testamente kort tid før dødsfallene

Familietragedien på Byåsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Moren som sist uke skal ha tatt livet av sine to barn, før hun tok sitt eget, skrev testamente kort tid før tragedien, skriver adressa.no

Testamentet skal være skrevet få uker før dødsfallene, og inngår i det etterforskningsmateriellet politiet i Trondheim nå jobber etter.

Politiet jobber fremdeles etter teorien at det er moren (45) som har tatt livet av sine to døtre på ti og tolv år, før hun tok sitt eget. Alle tre ble funnet på samme soverom i familiens enebolig på Byåsen.

- Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at de tre døde av kullosforgiftning, sier politiinspektør Terje Lunde ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Den endelige obduksjonsrapporten vil ikke foreligge før om noen uker. Arnestedet for brannen utelukker en fjerde person, ifølge politiet.

Det var onsdag sist uke at de tre ble funnet døde i et hus på Byåsen i Trondheim. Huset var preget av en langvarig ulmebrann, og det ble umiddelbart satt i gang full etterforskning.

Det var kollegaer av kvinne som slo alarm, da hun ikke møtte på jobb, noe som skal ha vært uvanlig for kvinnen. Det var kvinnens søster som fant de tre døde i huset.

Politiet mener de vet motivet bak tragedien, men vil ikke gå ut offentlig med det.

TESTAMENTE: Moren skrev testamente kort tid før dødsfallene på Byåsen i Trondheim sist uke. Foto: FRANK KARLSEN
TESTAMENTE: Moren skrev testamente kort tid før dødsfallene på Byåsen i Trondheim sist uke. Foto: FRANK KARLSEN Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer