Mor, stefar og bror funnet drept

Ingen vet hvor Dylan (9) og Sasha (8) er blitt av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det brutale trippeldrapet har sjokkert det lille samfunnet i Coeur d\'Alene i Idahoe i USA. Nå leter politi og frivillige etter de to yngste barna Dylan og Sasha, som er sporløst forsvunnet.

Ingen spor å gå etter

Barnas mor Brenda Groene, stefaren Mark McKenzie (37) og storebroren Slade (13) ble funnet døde i familiens hjem. Den lokale sheriffen Rocky Watson sier at det er et trippeldrap det er snakk om og at ikke en av de døde har drept to familiemedlemmer og tatt sitt eget liv etterpå.

Drapet ble oppdaget mandag ettermiddag etter at en nabo kontaktet politiet. Naboen rapporterte om mistenkelige omstendigheter, men det er ikke kjent hva det var som fikk naboene til å reagere.

- Hovedbekymringen vår nå er de to barna. Vi vet ikke hva som har skjedd. Vi vet bare at to barn som vanligvis er i huset, ikke er der nå, sier Watson ifølge CNN.

Barna ble sist sett på søndag og var ikke på skolen på mandag. De er nå etterlyst gjennom et varslingssystem for barn som forsvinner eller blir kidnappet.

Brenda Groenes tidligere ektemann, barnas far, er sjekket ut av saken. Politiet vet ingenting om bortføring, mistenkelige personer eller om Groene-barna kan ha dratt i noen retning.

Letemannskapene har brukt hunder i flere områder, og helikoptre deltar også i søket. FBI er allerede koblet inn i saken, det samme er politimyndighetene sentralt i Idaho.

- Vi gjør alt vi kan fordi tid er viktig nå, sier Watson.

AMBER ALERT: Sasha og Dylan er meldt savnet gjennom akutt-systemet Amber Alert for barn som er i fare. Systemet er oppkalt etter ni år gamle Amber Hagerman som ble kidnappet i Texas og senere funnet drept.