Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor til fem havnet plutselig på sykehus. Noen måtte lage mat og ta oppvasken

Slik ble politiet i Eindhoven en superhit på nett.

 OPPVASKHANSKER OG PISTOL:  Utrykningspatruljen runder av oppdraget ved oppvaskbenken. Foto: Politiet i Eindhoven/Facebook.
OPPVASKHANSKER OG PISTOL: Utrykningspatruljen runder av oppdraget ved oppvaskbenken. Foto: Politiet i Eindhoven/Facebook. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Beskjeden til alarmsentralen i den nederlandske byen Eindhoven var at en kvinne lå livløs på en adresse i bydelen Woensel-Noord.

Helsepersonell og politi rykket ut. Det første positive var at det ikke hadde skjedd noe kriminelt.

Kvinnen i huset hadde fått et tilfelle av hypoglykemi, mer kjent som føling - en tilstand som kan inntreffe når diabetikere får ubalanse i blodsukkeret.

Det andre positive var at ambulansen fikk kvinnen til rask behandling på sykehus.

Så kom et nytt problem: fem små barn var plutselig overlatt til seg selv. Det gikk mot kveld, og mor hadde ikke fått lagd middag før hun kollapset.

Da tok politimennene grep, bokstavelig talt.

Det uvanlige oppdraget skjedde i forrige uke, og i dag fant noen kloke hoder hos politiet i Eindhoven at det ikke var noen grunn til å holde den utrykningen.

Speilegg og frukt
Politiets eget bilde av to tjenestemenn i jobb ved oppvaskbenken har gått kloden rundt på sosiale medier etter at det ble lagt ut på Eindhoven-politiets egen Facebook-side med en kort tekst om oppdragets art.

Ni timer etter publisering hadde politisiden fått over 80 000 likes og delingssiden Unilad aleine 320 000 med en strøm av hyggelige kommentarer  på allverdens språk.

Politiet ledsager sitt eget oppvaskbilde med at de først stekte speilegg, lagde smørbrød og fant fram frukt til de fem barna.

Og noen måtte ta oppvasken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media