Mora må innrømme vold hun er frifunnet for før barnevernet vurderer å gi henne barna tilbake

I retten ble mora blankt frifunnet for anklagene om vold mot de fire barna. Men for barnevernet var det ikke nok. De mener hun må erkjenne volden for at de skal vurdere å tilbakeføre barna til familien.

TO UKER I VARETEKT: Mora og ektemannen ble kastet på glattcelle, og de fire barna havnet i fosterhjem etter en bekymringsmelding. Nå er begge foreldrene strafferettslig renvasket for voldsanklagene.  Foto: Siv Johanne Seglem
TO UKER I VARETEKT: Mora og ektemannen ble kastet på glattcelle, og de fire barna havnet i fosterhjem etter en bekymringsmelding. Nå er begge foreldrene strafferettslig renvasket for voldsanklagene. Foto: Siv Johanne Seglem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den betente barnevernssaken startet i 2013, da barnevernet gikk til akuttplassering av de fire barna. Barnas mor og far ble kastet på glattcelle og satt i varetekt i to uker. De fire barna ble plassert i beredskapshjem.

Voldsanklagene mot faren ble raskt henlagt av politiet. Anklagene mot mor var oppe til to rettsbehandlinger. I februar i år ble hun blankt frifinnet av en enstemmig lagmannsrett.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer