Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mordbrann drepte sju

LONDON (Dagbladet): Fire generasjoner, i alt seks fra samme familie, ble ofre i den tragiske mordbrannen i Chingford i London natt til i går. Til sammen sju mennesker omkom i den eksplosive brannen. Politiet har funnet en tom bensinkanne i hagen, og jakten på brannstifteren er i gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en nabo som først oppdaget brannen. Lisa Lewis løp ut, men fant bolighuset helt overtent. Hun hørte fortsatt hosting og rop om hjelp, men varmen umuliggjorde all hjelp.

- Jeg fikk først ringt alarmtelefonen. Deretter stanset jeg en vindusvasker som hadde stige på bilen og fikk opp satt den opp langs veggen. Men da var det allerede for seint, forteller en gråtende Lisa Lewis.

Helt overtent

Brannvesenet kom raskt til brannstedet, men huset var fullstendig overtent. I huset var en far, hans kjæreste, mannens tre små barn, mannens mor og bestemor.

Blant de omkomne var tvillinger på fire år og deres to år gamle lillebror. Barnas far var 22 år, mens hans kjæreste var 16 år.

Det var bare én som overlevde den fryktelige dødsbrannen. Huseieren, som var barnefarens bestefar og ett av ofrenes ektemann, kom seg ut gjennom et vindu i første etasje. Han ble straks kjørt til sykehuset, der han fikk behandling mot sjokk og brannskader.

Politiet rasende

Politiet skjønte raskt at brannen var påsatt, og det er startet en intensiv jakt på brannstifteren i Nordøst-London.

- Dette er det frykteligste angrepet på uskyldige jeg har opplevd i løpet av mine 31 år i politiet. Det er noen der ute som vet noe, og jeg oppfordrer disse til straks å ta kontakt med politiet, sier den lokale politisjefen James Moore Sutherland.