JOKERE: I et bilde fra Facebook er morderekteparet Jared og Amanda Miller avbildet som Jokeren og hans kjæreste i Batman-filmene.
JOKERE: I et bilde fra Facebook er morderekteparet Jared og Amanda Miller avbildet som Jokeren og hans kjæreste i Batman-filmene.Vis mer

Morder-ektepar dekket ofrene med hakekors og slangeflagg

Paret som drepte tre i Las Vegas ville skape revolusjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Las Vegas la mandag fram nye opplysninger om ekteparet som søndag skjøt og drepte to politibetjenter mens de spiste pizza, og deretter en mann inne på et kjøpesenter. De skal ha skreket at dette var starten på en revolusjon.

Paret tok til slutt sine egne liv.

Dokumenter som nå er konfiskert hos en nabo, viser at ekteparet Jerad (31) og Amanda Miller (22) planla å ta kontroll over en rettsbygning og henrette offentlige tjenestemenn.

«Fascist-styre» I en artikkel publisert i dag utdyper Las Vegas Review-Journal de ytterliggående politiske holdningene som etter alt å dømme lå bak parets ugjerninger.

«Døden er på et vis frihet fra tyranni», skrev Jerad Miller på Facebook i begynnelsen av mai i år, i et innlegg som tyder på at han og kona var klar over at de ikke hadde lenge igjen.

«Snart kommer de etter oss», skrev han også, og hevdet at dette skyldtes at han og kona ikke ville underkaste seg et «fascist-styre».

- Blodbad nødvendig I et Facebook-innlegg den 2. juni skrev han ifølge Las Vegas Review-Journal mer om hvorfor han og kona hadde bestemt seg for å ofre livet for sine ville ideer.

«De av oss som kjenner og våger å si sannheten, vet at fienden vi står overfor er våre brødre. Selv om de deler de samme herrene som oss alle. De innser ikke hvilke lenker som binder dem. Å stoppe denne undertrykkelsen, frykter jeg bare kan oppnås gjennom blodbad», skrev Jerad Miller.

Kamuflasje Jerad Miller har tidligere markert seg med støtte til farmeren Cliven Bundy, som har stilt seg i spissen for det som politiet ifølge Las Vegas Sun i april etterforsket for militsaktivitet.

På en TV-stasjon sa Miller ifølge Las Vegas Review-Journal at han syntes synd på regjeringsagenter som kom til stedet for å herse med ham og de andre.

Han var da kledd i kamuflasjeuniform.

I et bilde fra Facebook er de to avbildet som Jokeren og hans kjæreste i Batman-filmene, et kostyme de skal ha hatt en forkjærlighet for.

Hakekors Etter søndagens drap på to politibetjenter dekket han dem med «Gadsden-flagget», som er gult med en sammenkveilet slange og ordene «Ikke tråkk på meg» - og et manifest med et hakekors.
 
Flagget ble i sin tid laget av revolusjonsgeneralen Christopher Gadsden, og brukes nå som et symbol for den høyreorienterte Tea Party-bevegelsen i USA.