Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Morder voldtok sjubarnsmor

En 42-år gammel mann fra Sverige myrdet en kvinne med 40 hogg fra et skrujern. Nå står han tiltalt for å ha voldtatt en sjubarnsmor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det svartnet for øyenene mine. Jeg trodde jeg skulle dø og tenkte på alle barna mine, sier offeret i et avhør. Sjubarnsmoren var opphovnet og full av blåmerker da politiet reddet henne like før jul. Da hadde hun i flere timer blitt holdt som fange i sin egen leilighet, fått knyttneveslag i ansiktet og blitt slått blodig. Politiet pågrep en 42-åring på stedet, skriver Aftonbladet.

Velkjent

Mannen er velkjent av det svenske politiet. I 1975 ble han dømt for et brutalt mord på en tobarnsmamma. Offeret ble funnet på en veistump nord for Stockholm. Først mishandlet han henne, så voldtok han henne, og til slutt drepte han kvinnen med 40 hogg fra et skrujern.

I den nå aktuelle forbrytelsen er mannen tiltalt for mordforsøk, grov voldtekt, mishandling og frihetsberøvelse. Kvinnen som tidligere har hatt et forhold til mannen, forteller at han plutselig en dag stod utenfor døra hennes.

- Jeg trodde først han kom tilbake for å levere tilbake noen ting, sa kvinnen i politiavhøret. Men det hele utviklet seg til et mareritt. Offeret har fortalt at hun ble voldtatt og slått bevisstløs.

Innestengt

Hun sier at hun ikke fikk forlate leiligheten, likevel forsøkte hun å stikke av:

- Han tok tak i håret mitt og dro meg tilbake, sier hun. Hennes yngste datter var i leiligheten hele tiden.

Mannen har nektet straffeskyld og påstår at kvinnen allerede var skadd da han kom til leiligheten. Han er tidligere dømt for 33 lovbrudd. Han ble dømt for mord på slutten av 70-tallet og måtte sone på et psykatrisk sykehus. 42-åringen slapp ut bare noen år senere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media