Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Morderen adopterte bort offerets baby

Politiet i den amerikanske delstaten Kansas opplyste fredag at en jentebaby som forsvant for 15 år siden, har vokst opp hos bekjente av mannen som mistenkes for å ha drept barnets mor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jenta som blir 16 i september, har bodd hos en familie i Midtvesten som ikke ante at noe var galt da de undertegnet adopsjonspapirene i 1985, betalte det de trodde var utgiftene til adopsjonen og tok til seg den lille jenta fra sin venn John Robinson.

Robinson ble fredag siktet for drapet på barnets mor, Lisa Stasi, i januar 1985, og for å ha undergrave foreldreretten ved å ta med seg fire måneder gamle Tiffany Stasi ut av staten og adoptere henne bort.

I fjor ble han siktet for fem andre tilfeller av drap etter at det ble funnet levninger av fem kvinnelik i metallfat på Robinsons eiendom. Lisa Stasis lik er ikke funnet.

Den biologiske faren til Tiffany, Carl Stasi, har giftet seg på nytt og bor i Missouri. Myndighetene har snakket med ham om å møte datteren, men alle parter er bekymret for hvordan situasjonen skal takles i forhold til henne.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media