Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Morderen massakrerte nesten hele familien. Hvorfor tok han også den tilfeldige syklisten?

Her er alle teoriene etter det mystiske drapet.

ÅSTEDET: Et bilde tatt tre dager etter massakren i de franske alper viser en blomsterbukett foran en fransk politibil. Fire mennesker ble drept, inkludert en syklist som ikke hadde noe forhold til de tre andre ofrene. Foto: NTB SCANPIX
ÅSTEDET: Et bilde tatt tre dager etter massakren i de franske alper viser en blomsterbukett foran en fransk politibil. Fire mennesker ble drept, inkludert en syklist som ikke hadde noe forhold til de tre andre ofrene. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

Da politiet nådde toppen på den smale fjellveien den 5. september 2012, sto den kastanjebrune BMW-en fortsatt i en liten veilomme og spant i revers i jorda. Ved siden av bilen lå en død syklist, skutt fem ganger, hvor av to i hodet.

I bilen fant politiet tre nye lik, og de fant etter hvert en fireåring som hadde ligget gjemt under mors føtter. Hun lå så stille at den britiske syklisten som først kom til åstedet ikke la merke til henne. Ifølge avisa The Independent oppdaget heller ikke politiet henne før åtte timer etter det første varselet om hendelsen, mens de åstedtekniske undersøkelsene var i gang.

To ganger i hodet

Det ble ifølge GQ avfyrt 21 skudd i løpet av den korte massakren, men drapsmannen traff med hele 17 av skuddene. Alle de fire ofrene ble skutt to ganger i hodet. Ingen av skuddene traff bilen, som var i rask bevegelse bakover da gjerningspersonen plukket ut den britiske satelittingeniøren Saad al-Hilli, hans kone Iqbal, svigermor Suhalia Iqbal, og syklisten - en franskmann ved navn Sylvain Mollier.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?