Morderne ville leve i sus og dus

NEW YORK (Dagbladet): Snikmorderne ville ha et platina Visa-kort med ubegrensede uttaksmuligheter slik at de kunne leve i sus og dus. Hvis ikke kunne politiet bare forberede flere likposer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dette kommer fram i et brev funnet ved det nest siste snikmordåstedet, Ashland i Virginia. Det er TV-stasjonen CNN som har fått tak i en kopi av brevet.

Amerikanske myndigheter sier at de tror brevet er skrevet av de to som nå som er arrestert og siktet for snikmordene, John Allen Muhammad (41) og John Lee Malvo (17).

Ingen diskusjon

Det skremmende brevet er ubehjelpelig skrevet, men innholdet er klar og kynisk pengeutpressing. For å slutte med snikmordene forlanger de 10 millioner dollar inn på en Visa-konto, med ubegrensede uttaksmuligheter i minibanker over hele verden.

- Hvis det å stoppe drapene er viktigere enn å ta oss nå, da vil dere akseptere vårt krav, som ikke kan diskuteres, heter det i brevet som er fullt av stavefeil.

Det innledes med en beskjed til politiet: «Kall meg Gud.» Det er nesten samme melding som sto på tarotkortet som ble funnet utenfor en skole hvor en ung gutt ble skutt og skadd.

Alle detaljer vedrørende pengeoverføringen til kontoen i Bank of America er nevnt i brevet. Kontonummer, gyldighetsdato, kode og medlemsdato for Visa-kortet i platina er angitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer