Moren deler hjerteskjærende bilde av sin døende sønn, og vil komme med en advarsel

- Del dette med familie og venner.

OVERDOSE: Sherri Kent fra Canada valgte å dele bildet av sin døende sønn Michael for å advare mot faren ved narkotikabruk, og da spesielt fentanyl. Foto: Privat
OVERDOSE: Sherri Kent fra Canada valgte å dele bildet av sin døende sønn Michael for å advare mot faren ved narkotikabruk, og da spesielt fentanyl. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 19. april la Sherri Kent fra Calgary i Canada ut et hjerteskjærende bilde på sin Facebook-konto. Her ligger hun i sykehussenga sammen med sin 22 år gamle sønn Michael.

Michael døde den 21. mars i år som følge av en fentanyl-overdose, og Kent benytter anledningen til å advare andre om hvor farlig det narkotiske stoffet kan være.

- Jeg vil dele med alle at min sønn Michael tok en overdose fentanyl. Sønnen min var ikke rusavhengig - han gjorde bare en feil. En feil som kostet ham livet, skriver hun, og oppfordrer alle til å dele bildet og innlegget videre med familie og venner.

I skrivende stund har bildet og advarselen til Kent blitt delt mer enn 110 000 ganger.

Organdonor

I både USA og Canada har man de siste årene sett en voldsom oppsving i antallet overdoser som følge av fentanyl-bruk. Også dette er noe Kent advarer mot.

- Jeg vil gjøre alle oppmerksomme på den epidemien som herjer landet akkurat nå. Det er ute av kontroll, og det er ingen annen måte å beskytte barna våre på enn å advare dem om farene ved å bruke stoff, skriver hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer