Foreldrepar siktet for vold i nære relasjoner

Morens advokat: - Hun er sjokkert

Et foreldrepar i 30-åra er siktet for vold i nære relasjoner, skriver politiet i en pressemelding.

Publisert
Sist oppdatert

Et foreldrepar i 30-åra er siktet for vold i nære relasjoner, eller å ha medvirket til det, etter at den fem måneder gamle babyen deres døde for ei uke siden. Det skriver politiet i en pressemelding.

Barnet er obdusert ved St. Olavs Hospital i Trondheim.

- Vi har fått en foreløpig obduksjonsrapport fra sykehuset, men jeg ønsker ikke å gå nærmere i detalj om innholdet, sier politiadvokat Julie Ulstein i Møre og Romsdal politidistrikt i pressemeldingen. Hun leder etterforskningen.

De siktede erkjenner ikke straffskyld.

Paret ble pågrepet av politiet onsdag kveld og ble avhørt torsdag.

De siktede ble fredag framstilt i Møre og Romsdal tingrett med krav om varetektsfengsling i fire uker med brev- og besøkskontroll. Møre og Romsdal tingrett har besluttet varetektsfengsling i fire uker for far til barnet. Avgjørelsen for mora vil først foreligge seinere i ettermiddag.

Morens advokat, Axel Lange, skriver til Dagbladet at hun er sjokkert.

- Hun erkjenner ikke straffskyld, og er sjokkert over å være siktet i denne vanskelige tiden. Hun samarbeider godt med politiet, skriver Lange i en SMS til Dagbladet.

Sjur Engelsen Lange er advokaten til den siktede faren, og sier til NTB at hans klient ikke erkjenner straffskyld for hendelsen. Han legger til at han ikke ønsker å kommentere saken ytterligere på nåværende tidspunkt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer