Morgenfriske ranere tok millioner

Kreditkassens filial på Oslo City ble tidlig i dag morges utsatt for ran. Før banken hadde åpnet, truet to menn iført vernebriller og hjelm til seg beholdningen fra nattsafen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvor mye penger mannen fikk med seg, vet politiet foreløpig ikke, men i følge Aftenposten Aften kan det ha vært snakk om to til tre millioner. Nattsafen ble tømt etter lørdagens handel, men bare søndagsomsetningen på oslo City ligger på 7 til 8 millioner kroner i julestria. Kreditkassens nattsafe er den eneste på kjøpesenteret.

- To menn var inne i banken med revolver. De var iført blå kjeledresser, hvite hjelmer og vernebriller, så mye kan tyde på at de kom fra en anleggsplass, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Rolf Johannessen.

Ranerene ventet på personalet som skulle tømme nattsafen og truet dem med våpen. Politiet vet ikke hvor ranerene tok veien etter ranet.

- Vi har fått opplysninger på at de kan ha kommet seg unna gjennom trappesystemet som hører til senteret (Oslo City, red.anm,) eller tatt seg opp i en av heisene. Men det er mange fluktalternativer i området. De kan ha kommet seg unna i alt fra ventende bil, med tog fra Oslo S. eller med T-banen like ved, sier Johannessen til Dagbladet :på nettet.

LETER FORTSATT: Politiet leter fortsatt etter de to ranerne som kan ha fått med seg flere millioner fra Kreditkassens filial på Oslo City.