Morgengry i Kurtby

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Beklager alle håpefulle, men vår egen Susan Boyle har allerede takket nei til å være med i den norske versjonen av «X-Factor». Vi får ikke se en aldrende aspirerende popstjerne synge hatten av et lattermildt, snart sjokkert publikum, og det vil ikke bli en internasjonal Youtube-favoritt fra Norge.

Kurt Arve Washburn (38) fra Florø ble nemlig sendt hjem i første episode av «Norske Talenter» tidligere i vår. At TV2 ikke skjønte alvoret i situasjonen før det var for seint, bør ikke komme som noen overraskelse. I fem Idol-sesonger og to Norske Talenter-gjennomganger har de ignorert suksessformelen bak Kurt Nilsen og Erlend Bratland (talent + uforutsigbart utseende) og sendt videre en evig strøm av intetsigende 17-åringer med stor gjenkjennelseseffekt, evne til å trigge sms fra niåringer for så og forsvinne ut i glemselen.

Derfor var det ingen kameramenn som gadd å følge den intense, dokkeaktige Alexander Rybak før semifinalen i «Idol» 2005. Derfor ble den da 37-år gamle artisten fra Florø sendt hjem av juryen i «Norske Talenter». Mannen med skinnvest og munnspill ble nok for rar for Jan Fredrik & co., men for publikum var han akkurat slik han skulle være.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer