Mørk bil snudde nær åstedet

Klokka 04 natt til forrige onsdag kjørte en mørk bil i stor hastighet inn i Erling Østbys gate, som fører inn til drapsåstedet i Gartnerveien i Rakkestad. Bilen stanset, snudde og kjørte i like stor hastighet samme vei tilbake og ut i Storgata. Var det drapsmannen som ble sluppet av?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etterforskerne vet ikke om denne bilen kan settes i forbindelse med drapet på pensjonisten Einar Johannes Bodal (82). Føreren av den mørke bilen blir likevel etterlyst.

Etterlyst

- Bilen kan ha kjørt feil eller den har sluppet av eller hentet noen i Erling Østbys gate. Den behøver ikke ha noe å gjøre med drapet på pensjonisten Einar Johannes Bodal. Men føreren og passasjerene kan ha gjort interessante observasjoner og kan sitte inne med viktige opplysninger; derfor har vi nå etterlyst denne bilen. Det sier Kripos-førstebetjent Arnfinn Sandstad til Dagbladet.

Det var to uavhengige vitner som så bilen den aktuelle natta. En bilfører som kjørte nedover Storgata, så den mørke person- eller stasjonsvogna svinge inn i Erling Østbys gate. Sjåføren la merke til at bilen kjørte i relativt høy hastighet.

Hørte bilen

En beboer i Erling Østbys gate har fortalt til politiet at de hørte bilen.

- Bilen støyet voldsomt, det var høy motordur som fra et defekt eksosanlegg eller liknende, har vitnet forklart. Politiet har sjekket ut at det ikke var avisbudet som kjørte inn og ut av gata. Det er derfor mulig at det kan ha vært drapsmannen og hans medhjelper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer