Mørke skyer og nedbør i påskehorisonten

Onsdag blir beste påskedag i sør, mens lørdag blir best i nord.

LAVTRYKK PÅ VEI:  På torsdag er det abare å legge bort solbrillene når nye lavtrykk kommer inn over Norskehavet og drar med seg både nedbør og vind. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
LAVTRYKK PÅ VEI: På torsdag er det abare å legge bort solbrillene når nye lavtrykk kommer inn over Norskehavet og drar med seg både nedbør og vind. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sol og deilig påskevær i store deler av Sør-Norge avløses av både nedbør og vind på torsdag. Onsdag blir beste påskedag i sør, mens lørdag blir best i nord.

Det fine påskeværet fortsetter som tidligere varslet både tirsdag og onsdag i Sør-Norge, men torsdag er det altså bare å legge bort solbrillene når nye lavtrykk kommer inn over Norskehavet og drar med seg både nedbør og vind.

Vestlandet og Midt-Norge får mest nedbør i siste halvdel av påsken, og det er varslet sterk vind både i fjellet og på kysten, opplyser meteorolog Camilla Albertsen hos Storm til TV 2.

De som oppholder seg på Vestlandet og håper på en skitur i finværet i påsken, må sette av onsdagen. Denne dagen kommer det nemlig inn et høytrykk fra vest som gir opphold, lite vind og mye sol. Dette gjelder for øvrig i hele Sør-Norge.

Storm ved Stad Fra Trøndelag og nordover vil det på sin side snø på onsdag, aller mest i Salten, Ofoten og på Helgeland. Torsdag skyer det til med noe nedbør i Nordland, og fredag er det bare Finnmark i nord som slipper unna snøen.

- Lørdag blir den fineste dagen i Nord-Norge. Lite skyer og mye sol, sier Albertsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer