Morn igjen!

Sist du så Samuel var han ikke født. Nå har mirakelgutten som ble operert i mors liv, rukket å bli fire måneder gammel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Julie og Alex Armas' favorittbilde av lille Samuel er likevel tatt fire måneder før fødselen:

En ubegripelig liten hånd strekker seg ut fra livmoren og griper rundt legens finger. 19. august i fjor ble han ryggmargoperert i mors liv, i svangerskapets 21. uke. Aldri før hadde et foster gjennomgått denne operasjonen så tidlig.

Fantastisk

Det gikk bra - et mirakel i seg selv. Men det var da kirurgen Joseph Bruner skulle sy igjen livmoren at det underlige og fantastiske skjedde. Samuel snudde på seg i livmoren, og strakk ut den ørvesle hånda. Bruner kunne bare skyve den varsomt inn igjen, og avslutte operasjonen.

Grunnen til operasjonen var at fosteret hadde en skade som ville resultere i alvorlige misdannelser. De vordende foreldrene fikk et tøft valg. Abort, eller å forsøke å operere barnet i livmoren.

Aldri angret

Beslutningen de tok har de aldri angret på. Fremdeles er det usikkert om Samuel noen gang vil lære å gå, men mamma Julie lar ikke det dempe gleden.

- Det er så mye vi kan gjøre sammen med ham. Han kan lære seg å bruke PC, og han kan lære seg spansk. Han kommer til å kunne svømme - og spille golf, sier hun.

Selv er Samuel lykkelig uvitende om at han er et mirakel for langt flere enn sine foreldre.

Han har vokst seg 6,5 kilo stor nå, og ligger og spreller på gulvet som sine jevnaldrende.