Mors kjempetruser slokket brann

De skitne trusene fikk nytt bruksområde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 53-årige Jenny Marseys gigantiske bestemorstruser fikk et nytt og uventet bruksområde da det begynte å brenne på kjøkkenet: Nevøen Darren var snarrådig og fikk slokket brannen ved å bruke kjempetrusene som brannteppe, skriver lokalavisa Hartlepool Mails nettutgave.

Stekte mat

Branntilløpet skjedde i familiens hjem i Nordøst-England på søndag, mens Jenny var ute på en middag. Sønnen John holdt på å lage mat i stekepanna da Darren banket på og han gikk for å åpne døra. Da han kom tilbake like etterpå, sto komfyren i full fyr.

- Det var uvirkelig. Taket var svart, og røyk veltet ut, som når bildekk brenner. Det var null sikt, og vifta hadde falt ned på stekepanna, forteller John til lokalavisa.

I panikken kastet John vann på flammene, noe som bare førte til at brannen blusset voldsomt opp.

Det var da Darren var snarrådig og grep det første han kunne bruke som brannteppe: tante Jennys Marks & Spencer-truser av størrelse 46-48, som lå i skittentøyskurven i påvente av vask.

- Vi måtte stadig gå ut etter luft, for vi fikk ikke puste. Jeg kunne ikke finne noe annet i farten, så jeg bare kastet trusene på flammene - og brannen slokket, forteller Darren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer