Morskjærlighet

Mens Bård Nylund (28) ikke er i tvil om at han skal bli sjef når han er ferdig med studiene, synes ikke Cecilie Holm (24) det frister i det hele tatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

40 år etter at Dustin Hoffman pløyde ny mark med sitt skandaløse elskovsforhold til den langt eldre Anne Bancroft i «The Graduate» (1967), kryr Hollywood av Mrs. Robinsoner – eller «cougars» (fjelløver) som de nå gjerne blir kalt. Nylig kunne underholdningskanalen E! kåre de 25 hotteste cougar-parene i filmbyen. Ikke overraskende vant 46-årige Demi Moore, som med sin 15 år yngre kjæreste Ashton Kutcher på alle måter satte standarden da de fant hverandre for fem år siden. Bak på lista kunne man finne 36-åringen Cameron Diaz, med sin ni år yngre Justin Timberlake; Halle Berry (42), med sin ti år yngre modell Gabriel Aubrey; og ikke minst Kim Cattrall (52) som lever som hun prekte i «Sex og singelliv», med en kompanjong født hele 17 år etter henne.

Det er selvsagt lett å le av de rare menneskene i Hollywood. Men dette dreier seg om mer enn plastisk opererte evigunge filmstjerner som vil bevise for hele verden at de fremdeles har draget. Fenomenet er på god vei inn i mainstreamen. I løpet av de siste åra har det sprettet opp en mengde datesider på nettet med navn som gocougar.com, cougardate.com og toyboywarehouse.com. Det florerer av guidebøker som hevder de kan hjelpe deg sjekke unge menn. Under filmfestivalen i Berlin nylig handlet seks av ni amerikanske filmer i hovedprogrammet om eldre damer som lot seg friste av ung sengehygge. ABC kommer snart med en ny komiserie med Courteney Cox (som selv har en syv år yngre ektemann) kalt «Cougar Town», mens realityserien «The Cougar» – der voksne damer skal finne seg noe ungt kjøtt – lanseres i løpet av våren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer