Morten Ramm kastet ut av Nydalen av PST

Torsdag kveld fra Nydalen-kameratene Morten Ramm og John Brungot laget kaos utenfor forhandlingslokalene til Erna i formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Torsdag kveld fra Nydalen-kameratene Morten Ramm og John Brungodt startet nylig med sin faste post «Hedmarksnytt». I dag forsøkte de å gå inn i forhandlingsrommet i Nydalen, der Erna Solberg forsøker å få med KrF, Venstre og Frp på et felles regjeringsprosjekt.

De nye Hedmarks-reporterne nådde ikke helt fram til forhandlingslokalene. Da de nærmet seg, ble komikerne stoppet av PSTs utsendte og sendt ut av Nydalen-hotellet.

- Vi ble høflig, men bestemt avvist, sier Ramm til Dagbladet.

Falsk brudd-alarm Dagen i dag er den store skjebnedagen: Kommer Norge til å få en fireparti-regjering, eller vil Venstre eller Kristelig Folkeparti takke nei til regjeringssamarbeid? Derfor skal det ikke mye til, før det blir kaos utenfor forhandlingsdørene i Nydalen.

Som klokka 11.30 i formiddag. Da åpnet døra til forhandlingsrommet seg og Venstre-nestleder Ola Elvestuen løp ut av lokalet. Det var tilløp til dramatikk. Brudd? Tenkte journalistene og løp etter nestlederen.

- Men Ola Elvestuen måtte løpe for å levere et budsjett-forslag til Oslo bystyre, forteller Gunnar Ringheim, Dagbladets mann på stedet.