Morten Sandøy fikk flått i skrukken

TV 2-medarbeidere skulle hjelpe - ble «ferska» på toalettet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): TV2s Magasinet-redaktør Morten Sandøy har etter det Dagbladet.no erfarer vært midtpunktet i redaksjonen de siste par dagene, grunnet en noe spesiell historie om en flått og en skrukk.

TV 2-kjendisen hadde vært på tur til Sogn, og plukket blåbær og fisket laks. Men med seg på hjemturen fikk han også andre av naturens skapninger, nemlig flått. Sandøy trodde faren var over da han fikk fjernet en flått på armen tirsdag. Men nei. Mandag morgen begynte han å klø igjen - i skrukken denne gang, melder TV 2s internavis Trålposen.

- Det klødde litt i et litt spesielt område. Flåtten satt mellom lysken og rumpeballen, sier Sandøy til ibergen.no.

Etter det Dagbladet.no kjenner til, skal redaktøren ha vridd seg mistenkelige i stolen under oppstartsseminaret i går morges. Og til slutt fikk kollegaene ut av ham hvor problemet satt.

Kollegaene Åse Linda Tynning, Mette Anthun og redaktør Stål Talsnes mente at udyret måtte fjernes snarest. Tynning stilte sin pinsett til disposisjon, og Anthun tilbød seg å operere. Sandøy lot buksene falle i redaksjonslokalet, men etter hvert fant de to ut av de trengte mer diskresjon.

- Så Mette og jeg går inn på herretoalettet i sjette etasje. Jeg går inn i en bås og får av meg fillene, mens hun står ute med pinsetten i hånden og venter på å få slippe til, forteller Sandøy til Trålposen.

Så skjer det som bare skal skje på film. En ukjent kommer inn og «fersker» dem.

- Akkurat da kommer det selvsagt en mann inn på toalettet. Han blir naturlig nok noe forfjamset, og vet ikke helt hva han skal si. Da er det en lett rødmende Mette slår til med replikken: «Eh, dette er litt vanskelig å forklare...»

I alt oppstyret slapp plutselig flåtten taket i skrukken helt av seg selv. Dyret ble båret tilbake til redaksjonen, hvor Stål Talsnes satte fyr på den.

Dermed endte flått-historien etter all sannsynlighet godt. Men hvordan det går med TV2-journalisten nå, vites ikke. Han takker nemlig pent nei til å kommentere saken overfor Dagbladet.no.

De kvinnelige kollegaene ble imidlertid litt bekymret over at ryktene skulle begynne å gå, og informerte derfor internavisa.

GREP INN: Kollega Mette Anthun grep inn da sjefen Morten Sandøy måtte få fjernet en flått fra skrukken.