Moses skulle egentlig ha vært død - nå kan du følge oppveksten hans på nettet

Lille Moses ble funnet rett etter at mora hadde dødd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den lille katten Moses er i ferd med å bli en voksende stjerne på nettet. Paret som fant den hjemløse katten lar nemlig alle følge med på oppveksten hans gjennom bloggen Moses the cat.

I videoen over kan du se hvordan det lille nurket mates med melk fra flaska. Paret som fant ham i Tennesse i USA kommer til å fortsette å legge ut videoer av ham mens han vokser opp.

Moses' historie kunne endt langt tidligere. Mora ble kjørt ned og drept av en bil og kattungene hennes ble tatt med til veterinæren. Men da Meg, hun som tok inn katten, kom hjem fra jobb hørte hun noen pipelyder fra garasjen.

- Hun ringte med en gang til vennene Bobbi og Mark som kom over for å hjelpe oss med å undersøke dette. Etter å ha lett gjennom garasjen forsto Mark at lyden kom fra et hjørne der det lå litt ved, høy og noen redskaper. Han stakk hånda si inn bak høyballen og fant Moses, står det i det første blogginnlegget.

- Forsiktige optimister - Han var ti centimeter lang, veide 113 gram og var den mest bråkete kattungen dere kan forestille dere. Øynene var fortsatt lukket og uansett hva vi gjorde klarte vi ikke å roe han ned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer