Moses skulle egentlig ha vært død - nå kan du følge oppveksten hans på nettet

Lille Moses ble funnet rett etter at mora hadde dødd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den lille katten Moses er i ferd med å bli en voksende stjerne på nettet. Paret som fant den hjemløse katten lar nemlig alle følge med på oppveksten hans gjennom bloggen Moses the cat.

I videoen over kan du se hvordan det lille nurket mates med melk fra flaska. Paret som fant ham i Tennesse i USA kommer til å fortsette å legge ut videoer av ham mens han vokser opp.

Moses' historie kunne endt langt tidligere. Mora ble kjørt ned og drept av en bil og kattungene hennes ble tatt med til veterinæren. Men da Meg, hun som tok inn katten, kom hjem fra jobb hørte hun noen pipelyder fra garasjen.

- Hun ringte med en gang til vennene Bobbi og Mark som kom over for å hjelpe oss med å undersøke dette. Etter å ha lett gjennom garasjen forsto Mark at lyden kom fra et hjørne der det lå litt ved, høy og noen redskaper. Han stakk hånda si inn bak høyballen og fant Moses, står det i det første blogginnlegget.

- Forsiktige optimister - Han var ti centimeter lang, veide 113 gram og var den mest bråkete kattungen dere kan forestille dere. Øynene var fortsatt lukket og uansett hva vi gjorde klarte vi ikke å roe han ned.

Amerikanerne har tatt med seg kattungen til dyrlegen og fått beskjed om at de må være forsiktige optimister med tanke på framtida.

- De neste ukene er kritiske med tanke på om han overlever eller ikke. Så selv om vi ikke skal få for høye forventninger, er lille Moses så skjønn at vi ikke klarer å unngå å elske ham.

Følg oppveksten til Moses her og hold deg oppdatert på videoene av katteoppveksten her.