Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Moskvas første McDonalds gjenåpnet etter 90 dager

Den første McDonalds-restauranten ble onsdag gjenåpnet i Russlands hovedstad Moskva etter å ha vært stengt i nær tre måneder.

ÅPNET IGJEN: Mcdonalds-restauranten sentralt i Moskva åpnet igjen etter å  ha vært stengt i 90 dager. Foto: REUTERS/Sergei Karpukhin
ÅPNET IGJEN: Mcdonalds-restauranten sentralt i Moskva åpnet igjen etter å ha vært stengt i 90 dager. Foto: REUTERS/Sergei Karpukhin Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere McDonalds-restauranter i Russland ble i august stengt, noe som ifølge myndighetene skyldtes brudd på helse- og sikkerhetsreglementet.

Utenfor Russland har stengningene blitt sett på som en reaksjon mot vestlige sanksjoner mot russerne som følge av situasjonen i Ukraina.

Mange restauranter er gjenåpnet siden stengningene, men ifølge McDonalds pågår det fortsatt 200 inspeksjoner og fire restauranter utenfor Moskva er fortsatt stengt.

Landets mattilsyn Rospotrebnadzor sier at stengningene ikke har en sammenheng med Russlands konflikt med Vesten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling