Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Møt BB-vinneren

Mandag kommer den nyslåtte millionæren fra Big Brother til Dagbladet.no for å svare på spørsmål. Men allerede nå kan du sende inn dine spørsmål til Eva-Lill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 23 år gamle sykepleieren fra Lillehammer stakk torsdag av med seieren i Big Brother. Og én million kroner. Mandag klokka 12 møter hun Dagbladet.nos lesere for å svare på spørsmål. Men du kan sende inn spørsmålene dine allerede nå.

- Jeg drikker aldri for å kose meg. Skal det være, så skal det være, gjorde hun tidlig klart i serien. Og var flink til å etterleve dette i episodene som fulgte. «Fru Wrestling», «Fru Groovis» og «Ellevill» var noen av de mange navnene som hektet seg på henne underveis.

- Vi har vært 15 stykker totalt, en gjeng knakende kjekke folk. Vi har hatt det kjempefint hele tida, sa en glad Eva-Lill da hun endelig slapp ut av huset tordag kveld. Mandag slipper hun til hos Dagbladet.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media