Møt Christer Falck på nettet

Søndagens episode av Robinson tok en overraskende vending. Mandag møter du programleder Christer Falck på Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I søndagens øyråd fikk de ni gjenværende Robinsondeltakerne beskjed om at de skulle stemme hjem to personer. Alle la to lapper i gryta, sammen med den sorte lappen Nina la igjen etter at hun ble sendt hjem i forrige episode.

Under den første avstemningen fikk Walter åtte stemmer, Truls fikk fem og Linda fikk fem. Dermed var det klart at Walter måtte forlate øya, mens det ble ny stemmerunde for å finne ut om Truls eller Linda måtte reise sammen med ham.

I andre runde fikk Linda fire stemmer, mens Truls fikk tre. Et øyeblikk så det ut til at taktikken til Nordlaget hadde slått helt feil. Plutselig var det flere fra Sørlaget på øya, og planen om å sende hjem hele sør kunne raskt gått i vasken.

Det deltakerne ikke visste, var at enten Walter eller Linda kommer tilbake til øya. De skal gjennom en egen Robinsonkonkurranse, hvor vinneren får fortsette ekspedisjonen.

Dermed ble ingen utslått av søndagens episode, og programleder Christer Falck møter Dagbladet.nos lesere på mandag.

Hvordan synes han det er å lede ekspedisjonen? Hvem er hans favoritt blant deltakerne? Er det noen som er like taktiske som ham? Og hvordan går salget i platebutikken?

Mandag klokka 12.30 møter du Christer på Dagbladet.no.

Send inn dine spørsmål nå! Drømmetydning Jeg tror det betyr at du har en alt for livlig fantasi. OK, kjære Robinsonfans og Robinsonhatere. Nå blir jeg kastet ut av Dagbladet. Vi får fortsette diskusjonene i butikken min, så skal jeg gi dere masse "behind the scenes"-informasjon. Følg med på søndag kl.20.00. Smask RIKSKLYSA

RIKSKLYSA HAS LEFT THE BUILDING Status? Jeg trives godt som B-kjendis. Jeg synes det er forferdelig mange dårlige virkelighetsTV-programmer, og jeg kan selvfølgelig ikke stå inne for så mye av det. Jeg synes 71 grader nord er ok, selv ok jeg kun ser det som fattigmannsutgaven av Robinson. Men jeg ser ikke det store poenget med å låse folk inne i et hus, bunkers eller bar. Jeg synes i utgangspunktet ikke en kan gå for langt. Så lenge folk melder seg på og ser på, er det et tegn på at programmet holder mål. Jeg kommer bare ikke til å bruke så mye tid på det.

Christer movie star Jeg ville laget filmen "Her er mitt liv", med Aud Schønemann. Hun er en dame jeg kunne godt tenke meg å komme under huden på.

Christer rollins Henry er genial. Jeg håper han kommer igjen. Jeg tror forresten du hadde blitt banka opp. Jeg er inne i en jævlig god stim om dagen.

Kong Christer musikk Bra, OK og bra.

Christer Delillos Jeg er lei DeLillos, men jeg likte dem godt før.

Christer ? Det er ikke så mye annet enn kjedelige og ukritiske spørsmål som kommer, så da blir det bare sånn. Send meg et kritisk spørsmål, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Christer Er jeg barnslig? Hei Cybersiri. Jeg sitter også av og til igjen med en litt flau følelse når jeg griner på film. Film er jo ikke virkelighet, og jeg blir like skuffet over meg selv hver gang det skjer. Robinson er iallefall ekte mennesker som viser ekte følelser, så det burde treffe litt mer i mageregionen. Jeg synes du høres ut som en fin jente, jeg, Cybersiri. Men i en alder av 33, bør du kanskje kalle deg for noe annet...bare et lite tips.

Christer baren? Jeg har sett på et par ganger, og den eneste som virker å ha et snev av vett er Jamila.

Christer Musikk Med din råtne musikksmak, bør du ta med deg regnfrakk.... Men jeg er enig med at Ihne er råstilig.

Christer Gåte til deg! Prøv Bill Withers. Det er han som har originalen.

Christer Sverige & sånn... 500.000 svenske kroner tilsvarer omtrent 250.000 norske. Jeg tror svenskene må skatte av pengene, mens vi i Norge har en regel for å slippe sånt. Jeg fikk aldri møtt Anders Lundin, men jeg har hørt at han er ganske femi. Derimot møtte jeg den danske programlederen, og han var en trivelig kar.

Christer Nils Ole Jeg har ikke snakket så mye musikk med N-O, men jeg tror at han er ganske oppegående på det meste. Han snakket mest om klassisk musikk på veien hjem fra Filipinene. Barregningen til TV3 ble på litt i overkant av 250.- på to måneder.

Christer Jeg er potensiell riksklyse !! Søt og rødhåret??? Du høres ut som en vandrende selvmotsigelse. Men er du råtten nok, kanskje jeg kan visedeg snarveien...

Christer Se & Hør Jan Petter Dahl er en av de få gjenværende redelige journalister som behandler folk med respekt og verdighet.' Journalistene som besøkte oss i Malaysia før konkurransen begynte, prøvde seg på den første hinderløypa. Ingen kom opp. INGEN. Flinkeste var Preben i Avis1, og dårligst var Ståle i VG. Ellers oppførte de seg som fintfolk flest.

Christer Tidenes album??? David Sylvian - Secrets of the beehive (1987) Nick Drake - Five leaves left (1971) og Arvo Pärt - Tabula Rasa (1984)

Christer Musikksmak Janet. Du kan dine ting, og jeg kan mine ting. Når det gjelder musikk er jeg gud, på samme måte som du sikkert er gud når det kommer til makramè.

Christer Sponsingen av Cd-prosjektet! Karen Jo Fields er navnet på dama, og Embrace me er tittelen. Hun spiller live på Cafe Con Bar mandag 13.11.

Christer Beatles Abbey Road. Det er ikke tidenes album, men iallefall på top 10. Favoritt Beatles-skiva mi varierer fra dag til dag, men jeg synes perioden fra 67-69 helt klart er best.

Christer Hva er verst? 1. M.C. 2. C.D. 3. B.S.

Christer Musikksmak? Jeg liker kreativ musikk i alle sjangere. Jeg har sansen for melankoli og støy, gjerne i en salig blanding.

Christer Juksingen Det var en sann nytelse å konfrontere lag nord med juksing. Kom ned i sjappa, så skal jeg ta en plate-test på deg, så kan vi se om du kan skryte av god musikksmak etterpå.

Christer Jeg synes Napster er et sted for gjerrigknarker, og har i løpet av de 10 årene jeg har hatt butikk, gjort alt for å fjerne gjerrigknarker fra sjappa mi. Jeg er ikke redd Napster. Jeg tror på platesamlinger og platesamlere. Hvem vil ha en plate-samling med TDK eller Maxell cd'er?

Christer din rolle Jeg var med på å skrive mitt eget manus, og var med på utvelgelsesprosessen da det var 40 mennesker igjen. Da hadde jeg 1/7 stemme, og jeg fikk med meg 12 av mine favoritter. To karer som heter Jørgen og Lars Christian kom frem til straffen. Personlig ville jeg at den skulle ha vært litt strengere, men det å ha jukset foran en hel nasjon må vel være straff nok i seg selv.

Christer Genser Det står "YES MATE".

Christer Mye musikk? Jeg gir meg selv alt for mange prosenter. Jeg har ca 10000 cd'er og ca. 15000 lp'er.

Christer karen jo Hei Tulla. Tips om melankolske syngedamer med gitar mottas med takk. Karen er et av de største talentene norge har, så jeg tror jeg satset pengene riktig. Skulle jeg derimot tape pengene, er det penger som jeg i utgangspunktet ikke hadde, så samme kan det være.

Christer Hei Jeg synes han ligner litt på Ross i Friends også.

Christer og hva med a-ha? A-ha har gitt ut en god plate, og det var Memorial Beach. De andre er ikke mer enn overprodusert pop, men herr Waaktaar er en utrolig dyktig låtskriver. Det skal han ha...

Christer Musikksmak? Erik har klart den beste musikksmaken. Jeg var hjemme hos han og fant alt ifra Gangstarr, buddhistisk musikk, Nine Inch Nails og Blue Note-jazz. Jeg er ikke så festete anlagt, men de største løvene var Nils og Andreas. Eivind og Linda Camilla kommer på delt andreplass.

Christer Marthe Je gsynes Marthe er en skikkelig lurifaks. Hun har et stort hjerte og en stor hjerne. Det er gode ting å ha på en øde øy....

Christer bæsjing på øya Fru Iversen er ganske...tja hva skal en si...løs i strikken, så det blir nok neppe snakk om noen forstoppelse der i gården. Jeg for min del hadde fin avføring fra den dagen jeg kom hjem. Ellers så tror jeg at jeg gikk på do ca.4 ganger på hele ekspedisjonen i fjor.

Christer Juksemakere! Bytting a vdeltakere, dobbel stemmegivning, nattfilming, vekking kl. 04.00. av meg med brennende fakkel, tyning i øyråd. Neida, du har sikkert rett. De er bare en gjeng sultne mennesker på ferietur.

Christer Jon Vinge Jeg har ikke snakket så mye med han etter at årets program begynte, men når vi er sammen, pleier vi å spise ute eller hjemme hos meg, snakke om bøker vi liker, religion, film og til slutt ender det opp med at han og Ann-Karin (samboeren min) legger seg i dobbeltsengen min, og jeg sover i stua. Han er ikke så ordentlig som dere tror. Det er en grunn til at han blir kalt Gris-Ola.

Christer Musikk ILOVEIT!!!!!!!!

Christer Depeche mode Først ok, så bra, så dårlig. Black celebration er min favoritt.

Christer Velge Ja

Christer Bra kropp Jeg er lubben og kalvbeint. Jeg tror ikke det er håp for meg lenger.

Christer .,.,,. Nei, jeg har tatt av, og lever stoprt sett på champis og kaviar. Jeg har stadig vekk kontakt med de jeg bryr meg om fra Robinsonekspedisjonen. Poppe, Ann-Iren, Hanne, John-Olav, Ole, Elisa, Kari, Kathrin, Mette I, Mette U, bare for å nevne noen.

Christer Likheter? Jeg kjenner meg veldig igjen i Ihne. Hun er en genial dame. Det er ikke et must å være iskald og kynisk for å vinne Robinson, men jeg tror det hjelper litt. Jeg synes Tulla er helt topp og det at hun røyker er det eneste jeg har å utsette på henne. Hvis jeg hadde funnet ut at dama mi røyker, ville jeg kastet henne på dør.

Christer Demotiverende... Planen min, før jeg dro nedover, var å lage litt drittstemning i øyrådene. Bl.a. å spise halvparten av et digert sjokoladekakestykke, for så å hive resten, synes jeg var et godt forslag. Det synes ikke TV3.

Christer hei Christer Jeg legger de i den rekkefølgen jeg vil etter at alle har lagt stemmene sine oppi. Det blir litt mer spennende sånn.

Christer Regler I fjor var det for enkelt å komme langt. I år bestemte vi oss for at det skulle bli vanskeligere for de som dannet lag, og ved å gjøre så mange uventede ting, bidro vi til at stemningen ble litt mer anspent. Det blir det god TV av. Men alt dette ble bestemt FØR vi dro nedover. INGENTING ble gjort der nede som ikke var planlagt på forhånd. Hadde det vært muligheter til å påvirke resultatet, hadde jeg sørget for at alle gutta hadde blitt stemt hjem først, så jeg kunne kose meg med damene alene...

Christer Hvilket.. Leeds (og Luton på en fin-fin andreplass).

Christer Nu Metal? Jeg er ikke spesielt opptatt av Nu metal, men jeg synes Deftones er det mest kreative av de bandene du nevner. Paul Simon - 50 ways to leave your lover(Steve Gadd på trommer)er den ultimate trommelåta. Hør på introen, og du kommer aldri til å oppleve noe lignende igjen....

Christer Hvis du var deltaker Jeg ville tatt med meg discman, og 200 cd'er. Ellers var krydder (som Erik) hadde med seg i fjor), kanskje det smarteste jeg har sett til nå.

Christer Møkkete deltagere? Jeg luktet bedre og bedre i forhold, så det gikk helt greit.

Christer svette Når du kommer i puberteten, Andres, vil du skjønne at kroppen av og til reagerer på forskjellige ting. Gled deg til din første ereksjon...

Christer Hvem ville du... Jeg ville sannsynligvis alliert meg med Marthe. Hun hadde et blikk som innbyr til samarbeid. Jeg tippet Nils og tok feil.

Christer Date med Christer???? Benni's musikk, Aker Brygge, hver dag fra kl.10.00-20.00. (ps. ikke noe kviser og regulering...på forhånd takk)

Christer 111 Walter, Nina og Barry er vel de som hadde de beste forutsetningene til å klare seg på en øde øy. De var kreative og hadde anlegg for fangst og friluftsliv. Grunnen til at "alle" er så furtete i år er at de ikke får mat, har en kjip programleder som totalt mangler empati, og fordi det er ca. 40 varmegrader (som dere sikert legger merke til på svetteringene under armene mine).

Christer Forandringene skaper intriger!!! Vi har 13 programmer å fylle, så det er begrenset hvor mye faenskap en kan finne på. F.eks. jukseepisoden kunne resultert i at alle som var med på jukset ble diskvalifisert, men da hadde det blitt noen huller i de neste programmene. Jeg føler meg beslektet med mange av deltakerene. Nils, Andreas, Truls og Ihne er vel de jeg kjenner meg best igjen i. Jeg hadde Nils på første og Truls på andre på vedde-lista mi, men jeg klarte å holde meg upartisk hele veien.

Christer Hei Christer Hei. Jeg har så mange folk rundt meg som gjerne vil se på, at jeg ikke har noe valg. Jeg er alltid veldig populær blant vennene mine når jeg er på TV, men når programet er over, stikker de av. Det er derfor jeg var programleder i år; for å få lov til å tilbringe tid med de få vennene jeg har. Hvis jeg kunne være med et år til, hadde jeg selvfølgelig stilt opp. Med den programlederlønna jeg fikk, kunne jeg sikkert tatt plastisk kirurgi og dukke opp som en helt ny person. En skikkelig kosegutt. Jeg synes årets utgave er mye bedre enn fjorårets.

SJEFEN: Ingen ble stemt ut i denne ukas øyråd. Dermed får du igjen sjansen til å sende dine spørsmål til sjefen sjøl.