Mot kjøreretningen på E6 - igjen

Svensk bil var borte på tre minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Il-melding til politiet på Romerike i formiddag: bil i mot kjøreretningen på E6 nordover mot Gardermoen.

- Det skjer nesten en gang hver eneste uke, og det gikk bra igjen, selv om vi ikke vet nøyaktig hva som skjedde , sier operasjonslederSvein Arild Hallås ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet fikk meldingen klokka 11.51 og var på plass allerede tre minutters seinere. Det var ingen bil i feil kjøreretning da.


- Liten, grå svenske
- Vi fikk melding at det var en liten grå, trolig svenskregistert bil. Det var vanlig ferietrafikk, og det er klart at det kan gå forferdelig galt i slike situasjoner.

De fleste som kommer på gal side av midtrabatten, bommer på utkjøringen fra hovedflyplassen. I dagens tilfelle må bilen ha kommet feil inn på E6 fra riksvei 35 på Jessheim - vanskelig å få til, men fysisk mulig.

- Bilføreren kan ha oppdaget kjapt hvilken tabbe han eller hun hadde gjort, kommet seg helt ut til siden og få snudd. Det gikk i alle fall bra en gang til, konstaterer operasjonslederen.