Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mot rikmannstoppen

Forutsatt at det nyfusjonerte selskapet blir prissatt til 20 milliarder kroner, fører en formue på fem milliarder Stein Erik Hagen opp på en fjerdeplass blant rikingene i Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I 1998 ble Stein Erik Hagen verdsatt til 3,1 milliarder kroner av tidsskriftet Kapital, da befant han seg på en niendeplass.

Aller rikest er cruiserederbrødrene Arne og Gjert Wilhelmsen, med 7,5 milliarder hver. På tredje kommer eiendomskongen Olav Thon, mens Tobakks-Andresen jr. figurerer på en fjerdeplass med sine 4,7 milliarder. Denne fjerdeplassen overtar sannsynligvis Stein Erik Hagen. Hans investeringsselskap, Canica, vil etter fusjonen sitte med 26,5 prosent av et selskap estimert til 20 milliarder.

Den mye omdiskuterte Fred. Olsen er helt nede på tiendeplass med sine 2,8 milliarder og Kjell Inge Røkke kan bare skilte med lusne to milliarder og en 18.-plass på rikmannslista. 37 menn og én kvinne i Norge er milliardærer.