Møt Rune Lange :på nettet

Rune Lange ble toppscorer i tippeligaen ifjor og er spissen Rosenborg desperat vil ha som Carew-erstatter. Tirsdag kl. 14.00 møter du Rune hos Dagbladet :på nettet. Send inn dine spørsmål nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifjor nettet 22-åringen hele 23 ganger på 26 tippeligakamper. Hele Tromsø ristet på hodet av at målmaskinen ikke engang kom med i landslagstroppen.

I vår har Rosenborg på nytt prøvd å lokke yngstebror Lange sørover. TIL-spissen var førstvalget også ifjor sommer. Da endte RBK opp med John Carew.

Men Lange er ikke lett å rikke. Han har kjøpt seg hus i Tromsø, og trives godt i TIL sammen med midtstopperbror Roger. Dessuten lager mamma Lange gode kjøttkaker.

Og han avviser at en overgang med Rosenborg er avtalt, selv om han møtte RBK-ledelsen og festet sammen med Mini & Co. etter Real Madrid-kampen i Trondheim.

- Det foreligger intet konkret tilbud. Samtidig er det ingenting som haster for meg. Jeg har det godt i TIL, sier Lange i dagens Dagbladet.

Lange innrømmer likevel at det er ting i Trondheim som kan friste.

- Den sportslige utfordringen er større i RBK enn i TIL. I Tromsø kan vi i beste fall ta sikte på å bli blant de seks beste i Tippeligaen, sier Lange.

Hva vil du vite om den storvokste 22-åringen? Send inn dine spørsmål nå!

NETTKJENNING: Storscorer Rune Lange.