- Motbydelig og brutalt

- Det er motbydelig at norske menn kjøper sex fra trafficking-ofre, sier SVs Akhtar Chaudhry, som nå vil vurderer å straffe sexkjøpere hardere.

- BARBARI: - Dette er barbari, sier visepresident på Stortinget, Akhtar Chaudhry (SV). Han er rystet over Dagbladets avsløringer fra det brutale sexmarkedet i Norge. Foto: BERIT ROALD/SCANPIX
- BARBARI: - Dette er barbari, sier visepresident på Stortinget, Akhtar Chaudhry (SV). Han er rystet over Dagbladets avsløringer fra det brutale sexmarkedet i Norge. Foto: BERIT ROALD/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Dette er barbari, sier visepresident på Stortinget, Akhtar Chaudhry (SV). Han er rystet over Dagbladets avsløringer fra det brutale sexmarkedet i Norge.  Voldtatt og truet Når norske menn som kjøper sex, er bare siste ledd i kjeden av frykt og fornedrelse trafficking-ofre rammes av. Spesielt de litauiske bandene er brutale og farlige, opplyser norsk og litauisk politi til Dagbladet.

Den siste uken har Dagbladet skrevet om hvordan kriminelle personer utnytter sårbare grupper i sexsalget i Norge. Tirsdag fortalte vi historien til «Eva», som ble lurt til Norge - for deretter å bli voldtatt og truet til å selge sex på gata i Oslo.Onsdag fortalte vi hvordan kriminelle nettverk utnytter psykisk og fysisk funksjonshemmede når de misbruker prostituerte i blant annet Norge. Vi fortalte historien om «Maria», som ble kidnappet, voldtatt - og forsøkt sendt til Vest-Europa som sexslave. - Vondt og brutalt - Dette er såpass vond og brutal sak at SV er villig til å se på strafferammen på nytt. Vi er ikke fremmed for å straffe både bakmennene og de som kjøper sex fra trafficking-ofre hardere, sier Chaudhry til Dagbladet. Han mener Dagbladets saker viser at det er behov for en forsterket innsats mot menneskehandel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer