Møteplageren ble latterliggjort av Obama. Dette er hva hun ville si

Forsøkte å nå fram til presidenten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det som skal være en mexicansk kvinne, identifisert som Jennicet Guiterrez, dukket opp da Obama holdt en tale i  Det hvite hus i forbindelse med «pride week» onsdag.

Obama syntes imidlertid ikke noe om avbrytelsene.

- Nei, nei, nei. Du befinner deg i mitt hjem. Dette er respektløst, sa han fra talerstolen.

• Se video øverst i saken.

Kvinnen ble så kastet ut av Det hvite hus av Obamas sikkerhetsvakter.

MØTEPLAGER: Jennicet Guiterrez forsøkte å nå fram til presidenten da han talte i Det hvite hus. Foto: Privat
MØTEPLAGER: Jennicet Guiterrez forsøkte å nå fram til presidenten da han talte i Det hvite hus. Foto: Privat Vis mer

Ifølge britiske medier skal Guiterrez ha hevdet å være en papirløs flyktning og transperson, som har sett seg lei av å bli dårlig behandlet.

Hun skal ha forsøkt å nå fram med sine bekymringer for hvordan lesbiske, homofile og transseksuelle flyktninger blir behandlet. Det skriver The Independent.

«Det er ingen stolthet i hvordan lesbiske og homofile flyktninger blir behandlet i dette landet. Ønsker presidenten å feire med oss, bør han løslate de lesbiske og homofile flyktningene som er innelåst på asylmottak umiddelbart» , skal Guiterrez ha sagt i en pressemelding publisert av organisasjonen GetEQUAL.

Den meksikanske kvinnen sier videre at hun lar seg irritere over Obamas manglende lederskap, dagen etter hun ble kastet ut av Det hvite hus.

«Obama hadde ingen bekymringer for måten lesbiske og homofile flyktninger lider. Fysiske og seksuelle overgrep - dette er alvorlige forbrytelser vi opplever på asylmottakene. Hvordan kan det bli ignorert?»