Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Motorbrann på Flytoget på Gardermoen

Brannen slukket og ingen skadd. Vitne: - Jeg hørte et gigantisk smell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Romerike politidistrikt bekrefter overfor Dagbladet at har vært et branntilløp i et tog på Gardermoen.

Operasjonssentralen henviser til politiet på Gardermoen.

- Det har vært en røykutvikling i motoren på flytoget på spor tre som kom inn fra Oslo. Det var stikkflammer ut av motoren, men brannen ble fort slukket, sier Jon Johansen, vaktleder ved politistasjonen på Gardermoen

- Det ble startet evakuering av alle sluser opp mot terminalbygget i tråd med rutinene. Det er kontroll nå, og ifølge brannvesenet var ikke røyken farlig. Det var heller ikke noe gass, sier vaktlederen.

Ingen kom til skade i brannen.

Dagbladet har vært i kontakt med et vitne som var ved ankomsthallen på Gardermoen, over perrongen, da han hørte et smell.

- Plutselig hørte jeg et gigantisk smell. Brannvesen og ambulanse er på plass. Det ser ut til å være i flytoget som står på perrongen, sier vitnet til Dagbladet.

- Røyken kommer fra en trafo som sitter på en av vognene på toget, sier direktør for sikkerhet og teknikk Hans Kristensen ved Flytoget til Dagbladet.

- Vi vet foreløpig ikke så mye mer enn at det er utløst en alarm om bord på toget. Jeg snakket akkurat med beredskapsvaktene som er på vei til stedet, sier han.

Dagbladet kommer med mer.