Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Motordel falt av og knuste flyvinduet - Jennifer døde

Dramatisk flyulykke i USA. Tobarnsmor mistet livet.

MÅTTE NØDLANDE: Det ble dramatisk da Southwest Airlines-flyet fikk trøbbel med motoren. En person mistet livet. Video: KYW, CNN Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 43 år gamle Jennifer Riordan er død etter at et Southwest Airlines-fly fikk store problemer tirsdag. Den amerikanske kvinnen var om bord, da en del av flyets ene motor falt av og påførte store skader på et av vinduene.

Riordan, som ble delvis sugd ut av vinduet, ble påført omfattende skader. Nå bekreftes det at tobarnsmoren senere døde på sykehuset.

- En kvinne (Riordan journ.anm.) ble dratt mot utsiden av flyet, men hun ble trukket inn igjen av de andre passasjerene, sa Todd Baur til NBC News tirsdag etter ulykken.

Informerte foreldre

Nyheten om dødsfallet begynte å spre seg etter at skolen hvor Riordans to barn går, sendte ut brev til de andre elevenes foreldre om at hun var omkommet.

Ifølge Albuquerque Journal skriver assisterende rektor Amy McCarty i brevet at «på dette tidspunktet trenger familien at vi alle ber for dem».

Forsøkt reddet

Avisa skriver at også sju andre personer ble skadd i hendelsen, som skjedde i nesten 10 000 meters høyde tirsdag. Flyet, en Boeing 737, var på vei fra New York til Dallas, da ulykken skjedde. Flyets 143 passasjerer og fem ansatte måtte til slutt nødlande i Philadelphia.

Flere av passasjerene gjorde ifølge Sky News en heroisk innsats for å redde Riordan, og forsøkte å dra henne inn igjen i flyet.

Halvveis ute av flyet

- En mann i en cowboyhatt sprang bort for å ta tak i henne og dra henne inn igjen, men klarte det ikke alene. En annen mann hjalp ham til slutt med å få henne tilbake inn i flyet, forteller passasjer Alfred Tumlinson til Sky.

Ifølge et annet vitne skal halve kroppen til Riordan ha vært ute av vinduet innen de to redningsmennene rakk å komme til unnsetning. Men til tross for å ha forsøkt å hjelpe, sto altså ikke livet til å redde.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!