Motoren kastet ut av bilen

To alvorlig skadd i kollisjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To personer er sendt til sykehus etter at en personbil og en varebil kolliderte mellom Kverneland og Figgjo utenfor Stavanger i ettermiddag.

- En person i hver bil er fraktet til Stavanger Universitetssykehus, den ene i ambulanse og den andre i luftambulanse. Vi vet ikke hvoran tilstanden deres er, forteller Egil Karlsen, operasjonsleder ved Rogaland politidistrikt.

Ifølge Stavanger Aftenblad er de to alvorlig skadd, men var ved bevissthet da de ble sendt til sykehuset. Det var ikke flere personer i bilene.

- Vitneopplysninger tyder på at ulykken skyldes stor fart. Vi har foretatt rutinemessige blodprøver av begge to, sier Karlsen.

Bilene traff hverandre med så stor kraft at motoren på personbilen ble revet løs og lå i grøfta.

Politiet fikk melding om ulykken 14:57 og kom til stedet 15:12. De har foretatt åstedsundersøkelser og hentet inn vitneopplysninger.

VOLDSOM KOLLISJON: Begge de involverte bilene ble smadret i sammenstøtet ved Sandnes i ettermiddag. Foto: VILLY OSVOLD/BLAALYS.COM
VOLDSOM KOLLISJON: Begge de involverte bilene ble smadret i sammenstøtet ved Sandnes i ettermiddag. Foto: VILLY OSVOLD/BLAALYS.COM Vis mer
<B>SLENGT UT:</B> Kollisjonen var så kraftig at motoren til en av bilen ble kastet ut.