Motorsykkel krasjet med bil i Oslo

Sjåføren skal være utenfor livsfare. Trygg Trafikk: - Start sykkelsesongen forsiktig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Det har vært en trafikkulykke. En motorsykkel har kollidert med en bil. Det var nok bilen som kom best ut av det, sier operasjonsleder Britt Barve i oslopolitiet til Dagbladet.no.

Ulykken skjedde ved ring 2 ved krysset Vogts gate og Christian Michelsens gate på Torshov i Oslo.

Sjekk veiforholdene i Norge her.

Det er hektisk morgentrafikk med mange biler og flere trikker på stedet, noe som ble forhindret på grunn av ulykken.

- Ikke livstruende skader

- Det var litt kaos der en stund. Og det skapte forsinkelser for trikken, men det skal snart være rydda opp på stedet og klart for trafikk igjen, sier Barve.

Flere ambulanser, politi og brannvesen rykket til stedet da meldinga kom i 06.15-tida i dag tidlig.

- Vi aner ikke på dette tidspunktet hva som er årsaken til ulykka. Sjåføren av motorsykkelen ble fraktet til Ullevål sykehus, men skadene skal ikke være livstruende. Sjåføren av bilen kom fra det uten problemer, sier operasjonsleder Barve.

UKLAR ÅRSAK: Den mannlige MC-sjåføren ble fraktet til Ullevål sykehus etter møtet med en bil i morgentimene i Oslo i dag. Foto: Hans-Martin Thømt Ruud
UKLAR ÅRSAK: Den mannlige MC-sjåføren ble fraktet til Ullevål sykehus etter møtet med en bil i morgentimene i Oslo i dag. Foto: Hans-Martin Thømt Ruud Vis mer

- Forventer ulykkestopp

Uavhengig av hva som er årsaken til dagens motorsykkel-ulykke, maner Trygg Trafikk til forsiktighet i starten av MC-sesongen.

- Vi ser det veldig godt hvert år. Det er alltid en ulykkestopp helt i starten av MC-sesongen om våren, sier kommunikasjonsdirektør Kristin Øyen i Trygg Trafikk til Dagbladet.no på generelt grunnlag.

Hun råder syklistene til å frisktrene litt før man legger ut på de lange turene.

- Det viktigste er å varme opp litt forsiktig. Dra gjerne på en lukka bane og test ut kjøretøyet eller ta et kurs. Det er mange som mister litt treningen etter en lang sykkelløs vintersesong , sier Øyen.

Her er flere MC-tips.

Motorsykkel krasjet med bil i Oslo