Motorsykkel og personbil frontkolliderte i Østfold

Motorsyklisten hardt skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En motorsykkel frontkolliderte med en personbil mellom Rakkestad og Sarpsborg i 07.30-tida i morges. Motorsyklisten er hardt skadd og er fraktet med luftambulanse til sykehus i Oslo.

– Ulykken skjedde på riksvei 111, hovedveien mellom Rakkestad og Sarpsborg, ved Knatterød. Motorsyklisten, en 44 år gammel mann, er fløyet til Ullevål sykehus, mens føreren av bilen, en 34-årig kvinne, er uskadd, sier operasjonsleder Paul Horne til Dagbladet.no.

Det ble først meldt at det var en lastebil som hadde kollidert med motorsyklisten, men det har vist seg ikke å stemme.

Skyldspørsmålet er fortsatt åpent.

– Vi har sporteknikere på stedet. Foreløpig er det ikke tatt stilling til eventuell beslaglegging av kvinnens førerkort, sier Horne.

Veien er nå helt stengt på ulykkesstedet, noe som skaper trafikkaos på den tett trafikkerte veien i morgenrushet. Det er begrenset med omkjøringsmuligheter.

– Lokalkjente kan finne veien via Varteig, men den veien er ikke egnet for tungtrafikk. Vi håper imidlertid å være ferdige med de tekniske undersøkelsene og få ryddet opp så fort som mulig, slik at vi kan åpne veien igjen, sier operasjonsleder Paul Horne til Dagbladet.no.