Motorsykkel og personbil frontkolliderte i Østfold

Motorsyklisten hardt skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En motorsykkel frontkolliderte med en personbil mellom Rakkestad og Sarpsborg i 07.30-tida i morges. Motorsyklisten er hardt skadd og er fraktet med luftambulanse til sykehus i Oslo.

– Ulykken skjedde på riksvei 111, hovedveien mellom Rakkestad og Sarpsborg, ved Knatterød. Motorsyklisten, en 44 år gammel mann, er fløyet til Ullevål sykehus, mens føreren av bilen, en 34-årig kvinne, er uskadd, sier operasjonsleder Paul Horne til Dagbladet.no.

Det ble først meldt at det var en lastebil som hadde kollidert med motorsyklisten, men det har vist seg ikke å stemme.

Skyldspørsmålet er fortsatt åpent.

– Vi har sporteknikere på stedet. Foreløpig er det ikke tatt stilling til eventuell beslaglegging av kvinnens førerkort, sier Horne.

Veien er nå helt stengt på ulykkesstedet, noe som skaper trafikkaos på den tett trafikkerte veien i morgenrushet. Det er begrenset med omkjøringsmuligheter.

– Lokalkjente kan finne veien via Varteig, men den veien er ikke egnet for tungtrafikk. Vi håper imidlertid å være ferdige med de tekniske undersøkelsene og få ryddet opp så fort som mulig, slik at vi kan åpne veien igjen, sier operasjonsleder Paul Horne til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer