Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Motorsyklist ble jaget av politiet - krasjet med bil

Vill jakt med politibiler og helikopter gjennom flere politidistrikter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann ligger hardt skadd på Ullevål universitetssykehus etter at han krasjet med en bil etter å ha blitt jaget av politi med biler og helikopter gjennom flere politidistrikter søndag kveld.

Stoppet ikke for kontroll

- Vi fikk klokka 20.01 melding om at UP jaget en motorsyklist som ikke stoppet for kontroll i Follo, og som deretter flyktet gjennom Oslofjordtunnelen og fortsatte gjennom Røyken og Asker mot Drammen på Gamle Drammensvei, forteller Ann-Sofi Larsen ved Søndre politidistrikt til Dagbladet.no.

- Vi ble koblet inn da han kom inn i vårt politidistrikt i Røyken, og sluttet oss til UP i jakten på ham. Politiet i Asker og Bærum deltok også, med en veisperring, sier Larsen.

Etter hvert mistet politistyrken motorsyklisten av syne.

- Ved Lierskogen kjørte han en del fram og tilbake, og vi mistet ham i omtrent seks minutter, før vi fikk øye på ham igjen.

Så gikk det galt for motorsyklisten.

- Han hadde snudd og var på vei mot Oslo på Gamle Drammensvei ved Liertoppen Senter da han krasjet med en bil et sted mellom 20.30 og 20.34. Han ble fraktet i luftambulanse til Ullevål universitetssykehus og er trolig hardt skadd, sier operasjonsleder Larsen, som opplyser at motorsyklisten er av utenlandsk opprinnelse, uten å kunne spesifisere det nærmere.

KRAFTIG SAMMENSTØT: Den ville jakten endte på Gamle Drammensvei bak Liertoppen Senter. Motorsykkelen og bilen fikk store skader. Foto: TOR KEISER
KRAFTIG SAMMENSTØT: Den ville jakten endte på Gamle Drammensvei bak Liertoppen Senter. Motorsykkelen og bilen fikk store skader. Foto: TOR KEISER Vis mer

På Ullevål

Informasjonsrådgiver Alf T. Bøhler ved Ullevål universitetssykehus bekrefter klokka 21.45 at de har fått inn den skadde.

- Vi har fått inn en mann i 30-åra som har pådratt seg alvorlige hode-, ansikts- og brystskader. Han er nå til undersøkelse, og tilstanden hans er stabil, sier Bøhler til Dagbladet.no.

Motorsyklist ble jaget av politiet - krasjet med bil
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 341447463


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling