Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Motorsyklist døde i trafikkulykke

Frontkolliderte med personbil i Øvre Eiker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En motorsyklist mistet i ettermiddag livet i en trafikkulykke på riksvei 35 i Øvre Eiker, på kommunegrensa mot Modum.

- Motorsykkelen kom fra Åmot. I en slak sving havnet en bil som kom fra motsatt retning over i feil kjørefelt. Motorsyklisten er bekreftet omkommet, opplyser operasjonsleder Olav Myrvold ved Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.no.

Også en bil som kom bak motorsykkelen ble involvert i ulykken som ble meldt til politiet klokken 15.25. I et forsøk på å manøvrere unna, havnet den utenfor veien.

- Førerne av personbilene ble begge tatt med til legevakta. En av dem er reist derfra, mens den andre får behandling for lettere skader, sier Myrvold.

Politiet vet ikke hva som forårsaket ulykken.

- Det er ingen mistanke om promille, men det er rutinemessig tatt en blodprøve av bilføreren som kom over i feil kjørefelt, sier operasjonselederen.

Offerets identitet er ennå ikke kjent.

DØDSULYKKE:  To biler og en motorsykkel var involvert i en trafikkulykke som kostet en mann livet i ettermiddag. Foto: Tor Keiser
DØDSULYKKE: To biler og en motorsykkel var involvert i en trafikkulykke som kostet en mann livet i ettermiddag. Foto: Tor Keiser Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media