Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Motorsyklist funnet i live etter tre dager

Lå hardt skadd i en to meter dyp kløft.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En motorsyklist er funnet i live utenfor en to meter dyp kløft i South Yorkshire i England, melder BBC.

Mannen ble funnet nesten tre døgn etter at han skal ha kræsjet med sin motorsykkel.

Store letemannskaper 40-åringen ble meldt savnet av sin partner etter at han dro ut med motorsykkelen sist tirsdag, og ikke møtte opp på jobb dagen etterpå. Meldingen førte til en stor leteaksjon.

Politiets etterforskning viste at mannens telefon sist ble brukt i et øde og landlig område. Store letemannskaper søkte derfor etter mannen i over to døgn langs elver, jorder, grøfter og hus i det aktuelle området rundt Thorne for å finne den savnede personen.

Politiet sier han ble funnet alvorlig skadet i en kløft nær Thorne, hvor han hadde ligget i nesten tre døgn.

- Fryktet det verste - Alle politibetjentene fryktet det verste, og det var svært gledelig å finne han i live, uttalte Rob Crocker, talsmann for politiet til BBC.

Mannen blir nå behandlet for skadene sine, som blant annet omfatter brukne ribbein og nedkjøling, på Doncaster Royal sykehus.

Politiet tror at mannen har truffet et skilt med motorsykkelen sin, for deretter å fortsette ferden i 200 meter til langs kjørebanen før han falt ned i kløfta.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media