Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Motorsyklist stakk av fra politiet og kjørte ut av veien - omkom

Spesialenheten er koblet inn.

OMKOM: En MC-fører i 50-åra mistet livet etter en utforkjøring i Tønsberg natt til onsdag. Politiet og Statens Vegvesens ulykkesgruppe gjennomfører tekniske undersøkelser på stedet. Foto: Peder Gjersøe
OMKOM: En MC-fører i 50-åra mistet livet etter en utforkjøring i Tønsberg natt til onsdag. Politiet og Statens Vegvesens ulykkesgruppe gjennomfører tekniske undersøkelser på stedet. Foto: Peder Gjersøe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 50-åra mistet livet etter at han kjørte ut av veien på motorsykkel i Tønsberg ved 00.30-tida natt til onsdag, melder Sør-Øst politidistrikt.

Ifølge politiet skal mannen ha satt opp hastigheten da han oppdaget en politipatrulje, før den fatale ulykken.

- En politipatrulje under utrykning til et annet oppdrag og motorsyklisten møttes tilfeldig i et kryss i Tønsberg. Hva motorsyklisten tenkte kan jeg ikke si noe om, men han økte hastigheten, opplyser operasjonsleder Tormod Kristiansen overfor Dagbladet.

Patruljen, som var under utrykning, var på vei til et oppdrag i samme retning som motorsyklisten kjørte. Motorsykkelen skal ha kjørt fra politiet og fått god avstand til patruljen.

- Kort tid etter meldte patruljen at sykkelen hadde kjørt av veien. Det ble startet førstehjelp på stedet, og en ambulanse ble tilkalt. Føreren ble kjørt til sykehus, der han senere ble bekreftet omkommet, sier Kristiansen.

Ulykkesgruppa jobber på stedet sammen med krimteknikere fra politiet, som gjennomfører tekniske undersøkelser.

Spesialenheten for politisaker er orientert om saken.

Dagbladet følger saken.

Hele Norges coronakart