Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Motorsyklister omkom

To norske motorsyklister ble drept i en trafikkulykke i Tornehamn i Nord-Sverige. En tredje nordmann er sendt på sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det var en mann og en kvinne fra Harstad som døde i trafikkulykken.  Ulykken skjedde på E10 ved Tornehamn i nærheten av Kiruna i Nord-Sverige ved 14-tiden søndag.

En personbil og flere motorsykler var innblandet i ulykken. To kvinner i en bil frontkolliderte med den ene motorsykkelen for siden å kollidere med den andre.

- MC-føreren omkom umiddelbart. Deler av motorsykkelen fløy i luften og traff en tredje motorsyklist, som ble alvorlig skadd, sier Lars Lundman, vakthavende ved politistasjonen i Luleå til Expressen.

Ifølge Harstad Tidende skal de to omkomne ha sittet på samme motorsykkel, noe som strider imot det svenske politiets versjon av saken.

Også kvinnen i bilen ble skadd og kjørt til sykehuset i Kiruna. Den skadde norske motorsyklisten ble ført med helikopter til sykehuset i Gällivare.

De tre nordmennene var i følge med fire andre norske motorsyklister. Disse var ikke involvert i ulykken. Svensk politi har nylig fått bekreftet identiteten til de to omkomne, og arbeider nå med å underrette pårørende, melder TV 2 Nettavisen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!