Motorveibru kollapset

Minst 20 mennesker omkom sør i India.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 Minst 20 mennesker omkom da ei motorveibru under bygging raste sammen sør i India.

Flere biler ble knust i ulykken søndag, og flere personer ble sittende fastklemt i vrakrestene.

Anlegget kollapset mens det var kraftig nedbør i området, og mange av de omkomne hadde søkt ly for regnet under brua i byen Hyderabad.

Kraner og ambulanser ble raskt sendt mot ulykkesstedet, men ble forsinket på grunn av trafikkaos.

- Vi prøvde å kjøre noen av de skadde til sykehus, men trafikken gjorde det svært vanskelig å komme ut av området, forteller Irshad Ahmad, som deltok i redningsarbeidet.

Hyderabad er hovedstad i delstaten Andhra Pradesh. Motorveibrua blir bygd for å bedre forbindelsen mellom den velstående bydelen Banjara Hills og handelsstrøket Panjagutta. (NTB - AP).

 SØKTE LY FOR REGNET:  Minst 20 mennesker mistet livet da en motorveibru kollapset i Hyderabad sør i India i kveld. De fleste hadde søkt tilflukt under brua på grunn av kraftig regnvær. Foto: Muhesh Kamar, AP/Scanpix.
SØKTE LY FOR REGNET: Minst 20 mennesker mistet livet da en motorveibru kollapset i Hyderabad sør i India i kveld. De fleste hadde søkt tilflukt under brua på grunn av kraftig regnvær. Foto: Muhesh Kamar, AP/Scanpix. Vis mer
LETER ETTER FLERE: Mer enn 20 omkomne er funnet, men letemannskapene frykter at det ligger flere under ruinene av motorveibrua i Hyderabad i India.