60 år i dag:

Motstanderne hyller Erna

- Du fortjener å være litt raus med deg sjøl, sier Trygve Slagsvold Vedum. Les partiledernes gratulasjonshilsninger til statsminister Erna Solberg. I dag fyller statsministeren 60 år.

BRANN: Erna Solberg fyller 60 år i dag. Audun Lysbakken håper at den store presangen hennes er en god sesong for Brann, og ikke en valgseier. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
BRANN: Erna Solberg fyller 60 år i dag. Audun Lysbakken håper at den store presangen hennes er en god sesong for Brann, og ikke en valgseier. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jonas Gahr Støre (Ap):

- På en fødselsdag så legger vi de politiske skillene til side. Jeg vil anerkjenne Ernas utrettelige innsats for politikk. Hun befester bildet av at de som tar stort politisk ansvar i Norge, jobber hardt for det de tror på. Det er en kvalitet som jeg verdsetter hos den som har det fremste verv. Erna går på jobb tidlig, hun står på seint. Det fortjener respekt. Erna har hatt hendene fulle med egen koalisjonsregjering, men har også brukt tid på Norges internasjonale ansvar og engasjement. Det er riktig og viktig.

Trygve Slagsvold Vedum (Sp):

- Gratulerer med dagen, Erna! Du har en vilje til å gå inn i de minste detaljer på sakene. Det er selvfølgelig imponerende. Men på 60-årsdagen må du glede deg over de store linjene i livet ditt og nyte at du har en flott mann og to flotte unger. Og hvor privilegerte vi er, vi som har fått være partiledere. Så jeg håper virkelig at du nyter dagen og er litt raus med deg sjøl. For det fortjener du når du har jobba så hardt som du har gjort.

Siv Jensen (Frp):

- Jeg vil gjerne gratulere Erna med 60-årsdagen. Hun er rett og slett ei grepa framifrå dame, som jeg har lært meg å stole veldig på. Selv om Erna ikke nødvendigvis fortsetter som statsminister etter valget – det vet man jo ikke – så ser jeg henne ikke som pensjonist riktig ennå. For å si det forsiktig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer