Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Motstridende meldinger om Arafat

Yasser Arafats tilstand er fortsatt kritisk og det har ikke vært noen endring i hans helsetilstand, sier en nær medarbeider av den palestinske presidenten nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Ingen endring. Hans tilstand er fortsatt kritisk, sier Arafats nære medarbeider Nabil Abu Rdainah.

En israelsk avis skrev lørdag formiddag at Arafat har åpnet øynene og er delvis ute av koma. Avisen siterer palestinske kilder.

Det hadde lørdag formiddag ikke kommet noen offisiell melding om Arafats helsetilstand fra det franske militærsykehuset utenfor Paris der den palestinske presidenten er pasient. Den siste meldingen fra sykehuset kom ved 18-tiden fredag kveld. I den kortfattede meldingen heter det at:

- President Yasser Arafats helsetilstand er ikke blitt forverret. Den anses som stabil i forhold til den forrige helseerklæringen.

Det er YNET, nettsiden til Israels største avis Yediot Ahronoth, som skriver at Arafat nå skal være delvis ute av koma. Nettsiden siterer en palestinsk talsmann som besøkte Arafat natt til lørdag. (®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media