Møtt av grotesk syn

Drapsofferet Annie Bergliot Olsvik (83) var så ille tilredt at politimannen som fant henne, ikke kunne se hvordan hun ble drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAUGESUND (Dagbladet): Politiet i Haugesund fikk ved 23.50-tida lørdag melding fra vitner på gata som hørte at alarmen gikk i huset hennes. Tjenestemannen som gikk inn i huset hennes, var ikke forberedt på det groteske synet som møtte ham.

Et blikk var nok til å konstatere at kvinnen var drept og ille tilredt, og han forlot huset. På den korte tida han var inne, kunne han ikke se hvordan kvinnen ble tatt av dage.

Rovmord

Politiets eneste teori er at Annie ble offer for et rovmord, brutalt drept av innbruddstyver. To menn av utenlandsk opprinnelse jages nå av politiet for ugjerningen.

Vitner som befant seg i nærheten av boligen på Hauge nord i Haugesund rundt midnatt, forteller til politiet at de så to menn forlate åstedet og gå nordover på fortauet på vestre side av Tittelsnesvegen. I armene bar de elektriske apparater, muligens et fjernsynsapparat, en videospiller eller liknende. - De to ble observert idet de kom ut av hagen til den dreptes hus, og et vitne så de to gå nordover langs veien. De er beskrevet som to menn av ubestemt utenlandsk opprinnelse. De snakket også sammen på et fremmed språk, sier lederen for etterforskningsseksjonen ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt, Harald Berge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer