Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Møtt med fest - og bombetrussel

BERGEN (Dagbladet): Sivilkledde spanere fra Bergen politikammer var til stede da Rolf B. Wegner ble mottatt med blomster, hornmusikk, buekorps og Bergenssangen på Zachariasbryggen i Bergen i går. En anonym person hadde varslet at en bombe skulle sprenges da politimesteren vendte tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Klokka 10.30 fikk vi inn en melding om at en mann ville sprenge en bombe da Wegner kom til Bergen. Vi informerte politimesteren om trusselen, og sendte ut folk fra spaningen for å følge med, sier vaktsjef Jan Nævdal ved Bergen politikammer.

Bortsett fra bombetrusselen ble det en festlig mottakelse for Rolf B. Wegner, som har vært borte fra Bergen politikammer i sju måneder.
Han ble tatt imot på Bergen lufthavn Flesland av blomsterpiker, og ble fraktet til Fisketorget i en Rolls Royce. Der ventet flere tusen mennesker. På forhånd hadde de fått utdelt sløyfer, selve varemerket til Wegner.

- Jeg er veldig glad for å være tilbake i Bergen. Det er en god følelse å kjenne bergensk brostein under føttene igjen. Mandag skal jeg møte politikorpset. Jeg vet det ligger en vanskelig jobb foran meg, sa Wegner i sin takketale.

På vei tilbake til den standsmessige svarte bilen etter arrangementet tok Rolf B. Wegner imot blomster og hyllest fra publikum, og damene sto i kø for å få seg en klem.

- Jo da, jeg har tenkt meg grundig om, og veid argumenter for og imot å delta på denne festen før jeg møter de ansatte på kammeret. Jeg valgte å stille, og har blitt varm innvendig av denne fantastiske mottakelsen, sa Wegner etterpå.
Fagforeningene på Bergen politikammer har lite til overs for Wegners tilbakekomst, og uttaler at de ikke synes dette var den beste måten å rekke ut hånda til de ansatte på.

<B>HYLLET:</B> Politimester Rolf B. Wegner ble tatt imot av flere tusen mennesker da han kom til Bergen i går. Buekorpsene sto i espalier og trommet politimesteren fram til scenen, der han takket for mottagelsen.
Hele Norges coronakart