Mottar trusler etter TV-serie om Birgitte Tengs: «Du kan råtne i helvete»

Tidligere Karmøy-lensmann Dagfinn Torstveit har mottatt sjikane og trusler etter at han deltok i TV-serien «Hvem drepte Birgitte».

TRUET: Tidligere lensmann Dagfinn Torstveit har mottatt flere ubehagelige meldinger etter TV-serien om Birgitte Tengs. Foto: Grethe Nygaard/Haugesunds Avis
TRUET: Tidligere lensmann Dagfinn Torstveit har mottatt flere ubehagelige meldinger etter TV-serien om Birgitte Tengs. Foto: Grethe Nygaard/Haugesunds Avis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Ubrukelig», «Idiot», «Du er en skam for etaten» og «Du kan råtne i helvete» er blant meldingene den tidligere lensmannen har mottatt den siste tiden, forteller den pensjonerte lensmannen til Haugesunds Avis.De ufine tilbakemeldingene har kommet etter at han deltok i TV-serien «Hvem drepte Birgitte» på TV2.

- Jeg kan ikke si annet enn at det er direkte trist at man skal oppleve å trues for å stå fram i et TV-program. Jeg har bare fortalt min versjon av saken, og har ingenting å skjule. At man skal motta slike meldinger på grunn av dét, er for meg uforståelig, sier Torstveit til Dagbladet.

Ikke anmeldt

Han har selv ikke brydd seg om å telle hvor mange sjikanerende meldinger som har kommet inn, men beskriver omfanget som «en del». Han har imidlertid ikke anmeldt noen av episodene, til tross for at flere av dem har vært sendt fra personer som står fram med fullt navn.

- Nei, det kommer jeg nok ikke til å gjøre. Jeg sletter bare meldingene fortløpende. Det er ikke akkurat noe å ta vare på. Jeg tar heller med meg at reaksjonene jeg har fått i all hovedsak har vært positive, sier Torstveit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer