SJOKKERTE KOLLEGER: Nethe Andersen ved Havbruksstasjonen forteller at Ole-Roger Olsen (44) og Linda Anett Hansen (35) møtte hverandre på jobb. Foto: BJØRN LANGSEM
SJOKKERTE KOLLEGER: Nethe Andersen ved Havbruksstasjonen forteller at Ole-Roger Olsen (44) og Linda Anett Hansen (35) møtte hverandre på jobb. Foto: BJØRN LANGSEMVis mer

- Møtte hverandre på jobb

I går ble Ole-Roger Olsen (44) og gravide Linda Anett Hansen (35) funnet drept i sitt hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


TROMSØ (Dagbladet.no): Det er en trist dag for de ansatte ved Havbruksstasjonen i sentrum i dag. Det var der den drepte Ole-Roger Olsen (44) arbeidet.

- Tromsø er en liten by og vi fattet mistanke i går kveld, sier konstituert leder Nethe Andersen ved Havbruksstasjonen til Dagbladet.no.

Og det var nettopp på jobb ekteparet møtte hverandre og ble kjærester, bekrefter lederen. Linda Anett Hansen (35) var ansatt i firmaet Nofima som er nært knyttet sammen med Havbruksstasjonen og fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø.

- Min nærmeste kollega
Andersen forteller at Olsen var en god kollega.

- Han var min nærmeste kollega i en periode. Han var en sosial person. Han var lun og veldig profesjonell i jobben han gjorde, forteller hun.

Andersen forteller at kollegene er i sjokk.

- Kollegene hans er sjokkerte og har sovet dårlig i natt, men alle våre tanker går til de pårørende som er igjen, sier hun.

Etterlater seg to barn
Ole Roger Olsen etterlater seg to barn i skolealder fra et tidligere forhold. Barna mistet også sin 61 år gamle bestemor Ragna Elida Christensen.

DREPT: Linda Anett Hansen (35).
DREPT: Linda Anett Hansen (35). Vis mer

Linda Anett Hansen var gravid i femte måned da hun ble funnet drept i går.

En 38 år gammel mann, som var leieboer hos ekteparet, er siktet for drapene.

DREPT: Ole-Roger Olsen (44).
DREPT: Ole-Roger Olsen (44). Vis mer