- Møtte hverandre på jobb

I går ble Ole-Roger Olsen (44) og gravide Linda Anett Hansen (35) funnet drept i sitt hjem.

SJOKKERTE KOLLEGER: Nethe Andersen ved Havbruksstasjonen forteller at Ole-Roger Olsen (44) og Linda Anett Hansen (35) møtte hverandre på jobb. Foto: BJØRN LANGSEM
SJOKKERTE KOLLEGER: Nethe Andersen ved Havbruksstasjonen forteller at Ole-Roger Olsen (44) og Linda Anett Hansen (35) møtte hverandre på jobb. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMSØ (Dagbladet.no): Det er en trist dag for de ansatte ved Havbruksstasjonen i sentrum i dag. Det var der den drepte Ole-Roger Olsen (44) arbeidet.

- Tromsø er en liten by og vi fattet mistanke i går kveld, sier konstituert leder Nethe Andersen ved Havbruksstasjonen til Dagbladet.no.

Og det var nettopp på jobb ekteparet møtte hverandre og ble kjærester, bekrefter lederen. Linda Anett Hansen (35) var ansatt i firmaet Nofima som er nært knyttet sammen med Havbruksstasjonen og fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø.

- Min nærmeste kollegaAndersen forteller at Olsen var en god kollega.

- Han var min nærmeste kollega i en periode. Han var en sosial person. Han var lun og veldig profesjonell i jobben han gjorde, forteller hun.

Andersen forteller at kollegene er i sjokk.

- Kollegene hans er sjokkerte og har sovet dårlig i natt, men alle våre tanker går til de pårørende som er igjen, sier hun.

Etterlater seg to barnOle Roger Olsen etterlater seg to barn i skolealder fra et tidligere forhold. Barna mistet også sin 61 år gamle bestemor Ragna Elida Christensen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer