Møtte ikke på jobb - fant familie på fire død

Etterforsker det som grov voldshandling.

ETTERFORSKNING: En familie på fire er funnet døde i et bolighus i Bjärred utenfor Malmö, opplyser svensk politi. Foto: Johan Nilsson/ TT / NTB scanpix
ETTERFORSKNING: En familie på fire er funnet døde i et bolighus i Bjärred utenfor Malmö, opplyser svensk politi. Foto: Johan Nilsson/ TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En familie på fire er funnet døde i et bolighus i Bjärred utenfor Malmö, opplyser svensk politi. To av de døde er barn.

Politiet rykket i 17-tiden tirsdag ut til boligen etter at eieren ikke hadde møtt opp på jobb. Det var kolleger som varslet om dette. Inne i huset fant de fire døde, to voksne og to barn.

- Det er en hel familie som er døde, sier politiets pressetalskvinne Ewa-Gun Westford. Politiet vil ikke kommentere hva som har skjedd, men opplyser at det ikke letes etter mistenkte gjerningsmenn i nærområdet, skriver Aftonbladet.

- Vi håndterer dette som en grov voldshandling og jobber ut fra en teori om at dette er en familietragedie, sier Westford til Expressen.

Politiet sier at de tekniske undersøkelsene på stedet er omfattende, og at det vil ta en god stund før de er ferdige på stedet.

- Vi har mye arbeid foran oss, sier Westford.

- Vi kan ikke si mer om omstendighetene før vi er helt ferdige på stedet.

(NTB)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer