Møtte moren til 14-åringen

Michael Jackson satt i rettssalen og stirret på moren til det angivelige sexofferet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For første gang etter at etterforskningen begynte, sto Michael Jackson ansikt til ansikt med moren til 14-åringen han er tiltalt for å ha sexmisbrukt. Det skjedde i Santa Maria i dag, under en rettslig høring om hvorvidt påtalemyndigheten får legge fram beslag som er gjort på privatetterforsker Bradley Millers kontor.

Moren til 14-åringen møtte Jacksons blikk et kort øyeblikk før hun begynte å vitne. Jackson stirret på henne gjennom hele vitnemålet. Hun tittet ikke på ham igjen, melder nyhetsbyrået AP.

Hadde med familien

Den 36 år gamle kvinnen har latt barna sine overnatte på popstjernens ranch, Neverland, flere ganger. Men nå mener hun Jackson er skyldig, og har omtalt 46-åringen som «djevelen».

Popstjernen ankom retten i Santa Maria, sammen med blant andre søstrene sine, LaToya og Janet, og broren Randy. Alle var kledd i hvitt, og de vinket entusiastisk til de frammøtte tilhengerne.

Nekter straffskyld

Fansen holdt plakater som støttet idolet deres, med paroler som blant annet «We Love You Michael».

Men en kvinne som også hadde møtt fram utenfor rettslokalet, holdt en plakat der det sto «We Support the Victim» (Vi støtter offeret).

Påtalemyndigheten mener Jackson er skyldig i sju tilfeller av uanstendig omgang med barn under 14 år, samt to tilfeller av å ha skjenket alkohol til mindreårige. Popstjernen nekter straffskyld. Rettssaken er berammet til 31. januar 2005.

<B>STØTTER: Janet og LaToya Jackson møtte opp for å støtte Michael.
STØTTET: Det gjorde også fans fra hele verden.
«JANE DOE»: Moren til gutten som anklager Jackson for sexmisbruk, vitnet i retten i dag.
PÅ OFFENSIVEN: Jackson vinket til de oppmøtte og virket offensiv og klar da han troppet opp i rettslokalet.